New York London Budapest Tokyo

Képzéseink

Tanfolyamunk elsősorban a gyakorlati tudás átadására épül. Ugyanakkor úgy gondoljuk, ahhoz hogy ez megvalósuljon nagy hangsúlyt kell fektetni az elméleti, megalapozó tudásra is. Ezáltal azok az emberek is bátran belevághatnak, akik csak betekintést szeretnének nyerni a tőzsde világába, de gyakorlati kereskedést nem szeretnének végezni. Gazdasági ismereteiket ezzel a tudással elmélyíthetik, megtanulhatják a napi szinten használt fogalmakat, híreket értelmezni, valamint kapnak egy, az élet bármely területén használható pénzügyi látásmódot.
Azoknak akik ennél többre vágynak, nekik megtanítjuk hogyan kell értelmezni, elemezni a grafikonokat és tőzsdei híreket, valamint hogyan kell a tőzsdén pénzt csinálni.


Választható képzések:

Csoportos: 5-7 főben maximálva a létszám
Magántanfolyam: azoknak akik egyénileg szeretnék elvégezni.
Személyre szabott tanfolyam: akik esetleg máshol már elvégeztek egy tanfolyamot, illetve rendelkeznek megfelelő elméleti tudással, viszont valamiért nem megy a kereskedés. A tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor általában a gyakorlati tudás nem tökéletes.


Amiért érdemes minket választani:

• Egyediségünk elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb tőzsdeiskolával ellentétben nem csak elméleti szakemberek ismertetik a tananyagot, hanem egy aktív kereskedő osztja meg saját szakmai tapasztalatát, tippjeit, trükkjeit a hallgatókkal, így az elméleti tudás könnyen átültethető a gyakorlatba.
• Az összes piacot, kereskedési módozatot megtanítjuk, így a későbbiekben hallgatóink magabiztosan el tudják majd dönteni, hogy részvényekkel, devizával, opciókkal, és/vagy határidős termékkel szeretnének kereskedni. A tudást megkapják hozzá.
• Nem győzzük hangsúlyozni a gyakorlati tudás fontosságát, ezért élő kereskedések során is bizonyítjuk azt, amit tanítunk.
• A tanfolyam végeztével olyan tudásbázissal fog rendelkezni, amellyel garantált, hogy a világ fontosabb tőzsdéin magabiztosan megállja a helyét.
• A tanfolyam végeztével kezdődik csak az igazi együttműködés. Végzett tanítványaink automatikusan felvételt nyernek a Magyar Tőzsde Klubba. Ez egy zártkörű tőzsde klub, ahol minden a tőzsdei kereskedésről szól, ezért természetesen a tagok számára teljesen díjmentes, és az is marad.

Amennyiben kérdése merülne fel a tanfolyammal vagy a tematikával kapcsolatban nyugodtan keressen meg minket.